סלט עשבי תיבול ואורוגולה עם פלחי הדרים,צ'ילי ושקדים
מצרכים:
– צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה גס
– צרור גדול של כוסברה קצוצה גס
– 3 חופנים של עלי אורוגולה
– 2 תפוזים מפולטים (רק פלחי התפוז ללא הקליפה)
– אשכולית אדומה מפולטת
– 1 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק
– 150 גר' שקדים פרוסים וקלויים
– מלח, פלפל שחור, סוכר חום
– 4 כפות שמן זית
– מיץ מלימון 1
– גרידה מלימון 1
אופן הכנה:
בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים חלק מהנוזלים של פירות ההדר המפולטים (לא יותר מדי).
מוסיפים את מיץ הלימון,שמן הזית ומתבלים במלח,פלפל וסוכר חום כדי לאזן מעט את החמיצות, מעל כל הסלט לפזר את השקדים הקלויים ולהגיש.
* מי שרוצה יותר חריפות פשוט להוסיף פלפל צ'ילי.